Дните на Данило Дончич начело на Локо (София) изглеждат към своя

...
Дните на Данило Дончич начело на Локо (София) изглеждат към своя
Коментари Харесай

Последен шанс за треньора на Локо

Дните на Данило Дончич отпред на Локо (София) наподобяват към своя край, твърди " Тема Спорт ". Днешният дуел с Етър на " Ивайло " е в графата " наложителни " за " червено-черните ".

Те започнаха с три точки при визитата на Хебър и дадоха очаквания на почитателите си, само че преди седмица бързо бяха приземени с 0:2 от Крумовград вкъщи.

След визитата на Етър предстоят 4 здрави конфликта за " железничарите " - със Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Едва в уикенда на 6-7 април след паузата за националните тимове идва реализуем противник в " Надежда " - Берое.

Затова и дуелът с Етър през днешния ден е финален късмет за Данило Дончич да се качи на избавителния локомотив. Сред вариантите за възможен нов ментор е Иван Колев, който към този момент води " червено-черните " в кариерата си и ги вкара в Първа лига.

В " Надежда " търсят заместител на Данило Дончич още от зимната подготовка, само че тогава са решили да му гласоподават доверие.

Днес на " Ивайло " Локо (Сф) ще бъде без един от най-хубавите си играчи - Франса. Бразилският нападател на " червено-черните " е осъден поради насъбрани картони. Вместо него офанзива ще води Димитър Митков. Калоян Кръстев продължава да лекува травма. Ивайло Найденов към момента не е подготвен на 100 %.
 Локо (Сф) не съумя да се разбере с младеж на Левски
Локо (Сф) не съумя да се разбере с младеж на Левски

Преговорите са блъснали на камък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР